Thursday, August 4, 2022

Constantin Budescu

305k Followers 609 Following 442 Posts - See Instagram photos and videos from BUDESCU CONSTANTIN budescuconstantin10 budescuconstantin10. Gruparea prahoveană a anunțat că jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane.


Pin Page

Constantin Budescu și Felix Mathaus ultimele două transferuri de la Petrolul.

. Astra giurgiu constantin budescu petrolul superliga. Cuprins 1 Carieră 11 Juniorat 12 Petrolul Ploiești 13 Astra Giurgiu 14 Echipa națională de tineret. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane se arată într-un comunicat al ploieștenilor.

Constantin Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul iar pentru gruparea din Ploiești a jucat până în 2011 perioadă în care a bifat 157 de prezențe în tricoul lupilor galbeni și a dat 44 de goluri. Petrolul a anunțat oficial transferul lui Constantin Budescu care a semnat un contract pe două sezoane cu ploieștenii. Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat practic către fotbalul mare.

Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploiești revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Debutó con la selección de fútbol de Rumania el 4 de septiembre de 2015 en un. Unde l-am surprins pe Alex Leonte după ce Theo Rose s-a.

Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploieşti mijlocaşul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. 8 października 2017 1950. Sportiv Romania Official Page.

19 februarie 1989 1 2 Urziceni Ialomița România este un fotbalist român care joacă pe post de mijlocaș ofensiv la Petrolul Ploiești în Liga I. Discuţiile au început de mai mult timp şi încă de atunci el mi-a dat asigurări că nu va juca decât la Petrolul. Constantin Valentin Constantin Nazwisko.

Aflat în recuperare după o accidentare la tendon fotbalistul a amânat decizia finală privind viitorul său însă într-un final a ales să se întoarcă la clubul său de suflet Petrolul Ploiești. Constantin Budescu Urziceni 19 de febrero de 1989 es un futbolista rumano que juega en la demarcación de delantero para el F. De astăzi este oficial.

345 citiri Constantin Budescu Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat marţi revenirea lui Constantin Budescu în lotul grupării prahovene după mai bine de 11 ani. De astăzi este oficial. Născut la Urziceni Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul evoluând pentru galben-albaștri până în 2011 perioadă în care a bifat 157 de prezențe și 44 de goluri de-a lungul a șase sezoane.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane anunţă clubul pe site-ul oficial. Performance chart for Constantin Budescu. Constantin Budescu a fost selecţionat de 16 ori la echipa naţională a României pentru care a marcat cinci goluri şi are 40 de partide în cupele europene în care a reuşit să puncteze de 13 ori.

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul Ploiești Constantin Budescu era liber de contract după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari în această vară. UPDATE marți 1430. 19 lutego 1989 33 lata Miejsce urodzenia.

Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploiești mijlocașul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Petrolul a anunțat oficial transferul lui Constantin Budescu care a semnat un contract pe două sezoane cu ploieștenii. În vârstă de 33 de ani Budi a semnat cu echipa ploieșteană un contract pe două sezoane după ce în vară i-a expirat înțelegerea cu FC Voluntari.

Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat practic către fotbalul mare. Petrolul Ploiești de la Liga I. Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament pe două sezoane. După mai bine de 11 ani Constantin Budescu face din nou parte din lotul celor de la Petrolul Ploieşti. Constantin Budescu fostul atacant a celor de la FCSB este de astăzi jucătorul echipei Petrolul Ploiești.

5 0 131 14 3 414 36 0 32 fifa nonfifa club JS chart by amCharts. Pe plan internațional are prezențe la națională pentru România. 185 cm 80 kg.

201213 201415 201617 201718 Ostatnie newsy. Ţi se rupe sufletul. Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploiești mijlocașul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil. Pe parcursul carierei Constantin Budescu a mai jucat pentru Astra Giurgiu DL Yifang FCSB Al Shabab Damac FC și FC Voluntari. Constantin Budescu a semnat cu Petrolul Ploiești Actualizat la 02082022 1807 Marți Petrolul Ploiești a mutat pe piața transferurilor din Liga 1 și l-a adus la echipă pe unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România ultimilor ani.


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 53 Dragoș Grigore


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 49 Ciprian Tătărușanu


Unifertrans With Da 60 1186 0 Flickr Photo Sharing Photo Train Photo Sharing


Norway Team Group Euro Nations 11 May 1996 Stock Photo Alamy


Pin On Tehnica


Pin De Zbigniew En Euro2016 Laminas


Football Championship Banner Flag Of Moldova Vector Illustration Of Abstract Soccer Ball With Moldova National Flag Colors For Yo Football Banner Flag Colors


Nicolae Stanciu


Pin Page


Ionuţ Lupescu Mundo Futbol Futbol Cromos


Harlem Gnohere Fcsb Sports Football Wallpaper Football


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 53 Dragoș Grigore


Pin Su Uefa Euro 2016 Official Sticker Album


Pin On Sport


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 24 Mamadou Sakho Calcio

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya